trTRenENdeDEczCZplPLroROhuHUesESptPTitITarARfrFRgrGRzhZH
登录Iniciar Sessão
顶部Classificação
消息FórumSugestõesMobil için öneri ve sorunlar
Mobil için öneri ve sorunlarEm análise
Este tópico foi útil?
Elyus
26.07.2026 - 12:09
Merhabalar
Oyun gercekten uzerine emek verilmis gorunuyor ama oynarken gözüme batan birkaç nokta var bunlardan ilki görüntü kalitesindeki zayıflık.

**Çözünürlük mobil tarafta diğer sunuculardaki gibi değil benzer bircok farkli mobil sunucuda da vakit gercirdim ama burda sanki hersey 720p kalitesinde gibi ve hem okunaksiz hemde haritada gezinirken birseylere odaklanmak ve secmek daha zor oluyor (metin, boss, slot vs.) Bununla ilgili olarak en net görüntü kalitesini bu zamana kadar Rxxxx Oxxxx oyununda gördüm fikir olmasi acisindan soyleyeyim.

**Hedef alinan slota tiklandiginda ekranin uzerinde cikan slotun can bari gereksiz buyuk ve goze batiyor can bari disinda slotun ne oldugu farketmeksizin birde gorseli var alakasiz o da bence boş yere kalabalık yapiyor official da oldugu gibi sadece isim ve can gorebilmek bence daha sade ve hoş bir görüntü olusturabilir.

** Itemlere + basilsa dahi herhangi bir parlama efekti gorunmedigini farkettim bu bana ozel bir sorun mu yoksa herkeste boyle mi bilmiyorum ama eger oyleyse bununda duzeltilmesi gerektigini düşünüyorum. + Basmak göze de hitap etmeli :)

** Oto av esnasinda hangi yeteneklerin kullanilip kullanilmayacagini secebilmek cok daha iyi olur ninja oynarken kamuflaj kullanmak istemem sura ile cozme kullanmak istemem mesela. Ayrica oto avda karakterin nelere öncelik verecegine ve nasil davranacagina da bence göz atmak gerekiyor bazen saldirmasi gerek slotlara takilip dakikalarca orda bekliyor. Yani tamam duvardan gecmesin oto avda ama ayagina tas takildi diye de kitlenmesin mesela.

** Incelenmiş pazarlara baktiktan sonra isim renginin degismesi guzel ama birkac dakika sonra ayni haritadan cikmadan bile o renk degisikligi eski haline donuyor ve acaba bakmis miydim diye kafa karistiriyor.

Beni şuana kadar en fazla rahatsiz eden ve ilk etapta guncellenmesini gerektiğini düşündüğüm şeyler bunlar umarım ömrü uzun olur. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
-Elyus
AkelTurk
26.07.2026 - 13:03
Kesinlikle katılıyorum. Bunları yazmak için foruma girmiştim arkadaş benden önce davranmış. Özellikle grafik ayarlarının mobil tarafına da gelmesi gerekiyor. Mobilde oynayan oyuncu olarak bilgisayarda oynayanlara göre dezavantajlı hissediyorum. Bunların basit şekilde halledilebilir durumlar olduğunun farkındayım. Umarım en kısa zamanda çözeceğinize inanıyorum.
Beowulf
26.07.2026 - 13:24
Mobil tarafta bence en can sıkıcı ve oyunun oynayışını etkileyen şey evnanterinin düzenlenememesidir. Ayrıca metin keserken 1 kez tıklama yapılıp kendi vurması gerekiyor ama burada sürekli el ile vurulması kötü.

Birçok mobil oyunda oynadım knight Metin2 Silkroad görsel vs bence güzel ama çok bariz oynayışını etkileyen basit problemler var. Aynı anda iki farklı bölgeye tıklandığında oyun arayüzü buga girip diğer öğelere tiklanamiyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi targetdaki mob ve metin çan barları ve resimleri çok yer kaplıyor daha minimize edilebilir. Ayrıca chatdan direkt olarak PM atamıyorum sadece bende mi öyle bilmiyorum. Vote sistemide bugda kalıyor sanırım vote verildikten sonra oyuna gir çık yapılınca vote gidiyor( vote için bilerek mi yapıldı emin değilim). Ve bence en önemlisi official files yapmak istediğinize eminim ama en azından oto pot konulması bence çok harika olur. Hemde satıcı üzerinden Yang ile olursa oyun ekonomisi için iyi olur.
Apex
26.07.2026 - 17:27
Hello,

I noted your suggestions. More improvements are coming but it is still really early in the development, we have only 2 days online so far. Thank you four your understanding
Este tópico foi encerrado e não aceita novas respostas.
活动Eventos
domingo, 2 de agosto
Join our Discord