trTRenENdeDEczCZplPLroROhuHUesESptPTitITarARfrFRgrGRzhZH
登录Logowanie
顶部Ranking
2
Getover
1
q.
3
Legendiez
消息ForumPropozycjeOyunun Geleceği ve Canlanması İçin Önemli Bir Öneri: Resmi İtem Satışının (Piyasa Serbestliği) (Yönetim Kontrolünde) Açılması
Oyunun Geleceği ve Canlanması İçin Önemli Bir Öneri: Resmi İtem Satışının (Piyasa Serbestliği) (Yönetim Kontrolünde) Açılması
Czy ten temat był pomocny?
London
31.07.2026 - 14:02
Merhaba Triarch Online Yönetimi ve Değerli Oyuncular,Bu konuyu, çok severek oynadığımız ve büyük emekler verdiğimiz Triarch Online’ın geleceği, oyuncu sirkülasyonu ve oyun içi ekonomisi adına açma gereği duydum. Hepimizin bildiği üzere şu an server genelinde ciddi bir oyuncu kıtlığı ve buna bağlı olarak piyasa ölümü yaşanmaktadır. Kastığımız, emek verdiğimiz değerli eşyaları oyun içinde satacak oyuncu bulmakta zorlanıyoruz. Ticaret durma noktasına geldiğinde, oyuncuların oyuna emek verme ve farm yapma motivasyonu da doğal olarak yok oluyor.Bu döngüyü kıracak ve oyunumuza kat ve kat daha fazla oyuncu çekecek en büyük çözümün, resmi web siteleri ve güvenli platformlar üzerinden item/won satışının serbest bırakılması (veya yasal bir zemine oturtulması) olduğuna inanıyorum. Bunun nedenlerini şu şekilde özetleyebilirim:Piyasanın Yeniden Canlanması: Eşyaların ve oyun içi para biriminin gerçek bir maddi karşılığı olduğunda, farm yapan oyuncuların motivasyonu zirveye çıkacaktır. Dönen ticaret, oyun içi pazar çeşitliliğini de anında canlandıracaktır.Dehasal Oyuncu Kitlesi Artışı: Günümüz Metin2 (PVP) dünyasında oyuncuların büyük bir kısmı, emeklerinin karşılığını bir şekilde realize edebileceği serverları tercih ediyor. Bu sistemin resmi olarak önünün açılması, reklam bütçelerinin bile getiremeyeceği kadar büyük bir yeni oyuncu kitlesini Triarch Online'a çekecektir.

YÖNETİM İÇİN YAN GELİR: Yönetimi, bu tarz resmi sitelerle (aracı sitelerle) anlaşarak yapılan işlemlerden komisyon alabilir ya da bu satışı kendi platformu üzerinden güvenli bir havuz sistemiyle yöneterek oyunun reklam ve sunucu giderleri için muazzam bir gelir elde edebilir.Oyunda itemlerimizi satamadığımız, emeğimizin karşılığını bulamadığımız bu durgun dönemi aşmak ve Triarch Online'ı dahakalabalık günlere döndürmek için bu önerinin yönetimimiz tarafından ciddi bir şekilde değerlendirilmesini talep ediyorum.Siz değerli oyuncu arkadaşlarım ve yönetim ekibi bu konuda ne düşünüyor? Desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
活动Wydarzenia
niedziela, 2 sierpnia
Join our Discord