trTRenENdeDEczCZplPLroROhuHUesESptPTitITarARfrFRgrGRzhZH
登录Σύνδεση
顶部Κατάταξη
2
Getover
1
q.
3
Legendiez
消息ΦόρουμΠροτάσειςNesne Market Fiyatlandırması
Nesne Market FiyatlandırmasıΑπορρίφθηκε
Ήταν χρήσιμο αυτό το θέμα;
ZINK
28.07.2026 - 18:26
Münzevi ve kötü ruh fiyatlandırmasıın Tr oyuncuları için çok absürt fiyatlar olduğunu düşünüyorum sadece 55 adet kötü ruh ve münzevi kağıdı almanın maliyeti 56.000 tl ediyor bu fiyatları anlamanız için size şöyle örnek vereyim asgari bir ücretli neredeyse 3 ay boyunca kazandığı paranın tamamını oyuna yatırması gerekiyor. burada bu şekilde oynayabilecek birisinin olduğunu düşünmüyorum. bu yüzden ya dc fiyatlarının daha ulaşılabilir bir fiyatlandırmaya çekilmesini yada kötü ruh münzevi fiyatlarının bu kadar imkansız uzak fiyatlar olması politikanızdan vazgeçmenizi tavsiye ediyorum.
buffer222
28.07.2026 - 18:38
Bence hiç gerek yok, daha az ulasılabilir olması daha iyi. Oyundan düşürelim öyle direkt parayı veren adam skillerini g p açmasın
ZINK
επεξεργασμένο28.07.2026 - 18:50
oyundan düştüğünü bilmiyorum bence oyundan düşmüyor sadece nesnede var ve extra belki ileride bir etkinlikle felan getirebilirler. yada dediğin gibi metinlerden felan oyundan bir yerden elde edilirse daha iyi tabiki
buffer222
28.07.2026 - 22:09
bu arada bolca epede sahibim benim için avantajlı olur ama yine de istemem böyle olmasını
Apex
29.07.2026 - 09:45
Hello,
No change to the current prices

Thank you for your suggesitons.
Αυτό το θέμα έχει κλείσει και δεν δέχεται νέες απαντήσεις.
活动Εκδηλώσεις
Sunday, August 2
Join our Discord